در مورد حضرات معزز رئیسی و جلیلی
بسم من هو الحکیم العلیم
هر دو بزرگوار افرادی انقلابی، مکتبی، ولایی هستند و از جهت سابقه ی مدیریتی به نظرم چندان تفاوت قابل توجهی باهم ندارند. هر کدام در یک بعدی حاضر و ظاهرا موفق بودند. هر دو بزرگوار هم طرفدارانی سینه چاک دارند و یک نقطه ضعف مشترک دارند که هر دو در رساندن مطالبشان با عموم مردم از زبان شیوا و مردمی برخوردار نیستند!!!!( مقایسه شود با مدل احمدی نژاد و همه فهم)
اما اینکه کدامیک اصلح هستند؛
بنده که هنوز دقیقا تفاوتی بینشان نمی بینم یعنی فعلا آنچه که از هر دو بزرگوار می دانم این است که آن مقداری که لازمه ی یک کاندیدای اصلح از دیدگاه رهبری است هر دو دارند البته به اجمال چنین دیدی دارم ولی تفاوتهایی با هم دارند از جمله اینکه ؛
1-جناب رئیسی مدت یکسال در تولیت آستان قدس ، مدیریت کلان اجرایی داشتند و موفقیتهای قابل توجهی داشتند. هر چند دبیری شورای عالی امنیت ملی گستره ی زیادی دارد و شامل عموم مسائل کشوری از سیاسی گرفته تا اقتصادی و اجتماعی و لذا دید وسیعی به دبیر خود می دهد بر خلاف آستان که نهایتاً اقتصادی ، اجتماعی و مذهبی هست ولی به هر حال مدیریتش کلان و ملموس است .
2- ظاهرا اتفاق نظر بیشتر ی در بین نیروهای انقلابی برروی جناب رئیسی هست. این را از روی آرای رفقا و اطرافیان خودمان و نتیجه ی جمنا و انعطاف جبهه ی پایداری می گویم.
3- جناب جلیلی برنامه ها و تفکراتش در مورد زمینه های مختلف در دسترس ما هست ولی از برنامه ها و دیدگاههای جناب رئیسی در زمینه های مختلف بی خبریم.
4- جناب جلیلی چهره ای شناخته شده در دنیا دارند و در مدت دبیری شورا عالی امنیت ملی و این دوره ی چهار ساله ی اخیر با استفاده از تیم های تخصصی بر روی مسائل مختلف کشور کار مطالعاتی انجام دادند و با دست پر ضمن داشتن پشتوانه ی تئوریک قوی و با برنامه ریزی قبلی وارد عرصه می شوند. در حالیکه جناب رئیسی تا اسفند ماه هنوز می گفتند قصد ورود ندارند.
5- جناب رئیسی در دور قبلی حاضر نبودند و آزموده نشده اند و مورد تحلیل و تهمت قرار نگرفتند ضمن اینکه ایشان برچسب عضو دولت بهار بودند را ندارند!!!( بماند که بنده برایم فرقی نمی کند ولی از حیث مخالفان دولت احمدی نژاد می گویم).
6- جناب رئیسی از امتیاز مهم سیادت و روحانیت برخوردارند. که از نظر بسیاری از مردم ما مهم است.
همونطوری که می بینید امتیازات جناب رئیسی بیشتر از جناب جلیلی هست البته تا آنجائیکه بنده می دانستم ، هر چند اینها که برشمردم دخلی در اصلحیت هیچ کدام ندارد بلکه امتیاز محسوب می شود . معتقدم که هر دو به دلیل داشتن تئوری قوی دینی، دارا بودن روحیه ی انقلابی گری، داشتن روحیه ی صلابت و اقتدار و استقامت بر موضع حق ، ولایتمداری و توجه به محرومین ، حائز ملاکات رهبری و امام هستند ولی این تفاوتها ما را راهنمایی می کند که به سمت جناب رئیسی برویم. البته قطعا مناظرات انها بی تأثیر در انتخاب نهایی ما نخواهد بود ولی فعلا به این جمع بندی رسیده ام. و با توجه به شناختی که از دکتر جلیلی عزیز دارم بسیار بعید می دانم که ایشان تا آخر مبارزات انتخاباتی بمانند. گمان می کنم برای مناظرات باشند ولی بعد از آن نه. چنانچه دکتر جلیلی به نفع جناب رئیسی کنار برود هم اتحاد بین نیروهای انقلابی حاصل می شود و هم آن نقطه ضعف جناب رئیسی که نداشتن برنامه برای اداره ی کشور بود رفع می شود. ان شاء الله که به این نتیجه برسند.